Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Henan WadJay Machinery Co.Ltd
Thuis ProductenDraaibankmachine

Zes het Wapen200w Impuls van de Asrobot van het de Machineprogramma van de Waterkoelingslaser Schoonmakende van de de Laserroest de Verwijderingsmachine

Ik ben online Chatten Nu

Zes het Wapen200w Impuls van de Asrobot van het de Machineprogramma van de Waterkoelingslaser Schoonmakende van de de Laserroest de Verwijderingsmachine

Six Axis Robot Arm 200W Pulse Water Cooling Laser Cleaning Machine Program Laser Rust Removal Machine
Six Axis Robot Arm 200W Pulse Water Cooling Laser Cleaning Machine Program Laser Rust Removal Machine Six Axis Robot Arm 200W Pulse Water Cooling Laser Cleaning Machine Program Laser Rust Removal Machine Six Axis Robot Arm 200W Pulse Water Cooling Laser Cleaning Machine Program Laser Rust Removal Machine Six Axis Robot Arm 200W Pulse Water Cooling Laser Cleaning Machine Program Laser Rust Removal Machine Six Axis Robot Arm 200W Pulse Water Cooling Laser Cleaning Machine Program Laser Rust Removal Machine Six Axis Robot Arm 200W Pulse Water Cooling Laser Cleaning Machine Program Laser Rust Removal Machine

Grote Afbeelding :  Zes het Wapen200w Impuls van de Asrobot van het de Machineprogramma van de Waterkoelingslaser Schoonmakende van de de Laserroest de Verwijderingsmachine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WADJAY
Certificering: CE,ISO 9001
Modelnummer: De Verwijderingsmachine van de laserroest
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: houten geval
Gedetailleerde productomschrijving
Maximumdekking: 1920mm Het koelen Methode: waterkoeling
Lasergolflengte: 1064nm Totaal gewicht: 56kg - 140kg
Aftastenbreedte: 1060mm het werk temperatuur: 5-40ºC
Hoog licht:

Robotachtig wapen

,

Laser schoonmakende machine

,

De Verwijderingsmachine van de laserroest

De Eisen van de klant

Roldikte: 3,2 mm
Grondstof: Zwart bladmetaal voor toepassing van productie van fornuizen, tegels;
Toepassing: Om de rol van vuil en roestige bladmetaal schoon te maken;
De werkplaats van het Robortwapen: Om later worden bevestigd

Ons Voorstel

Gebaseerd op de dikte en de grondstof, adviseren wij van de het Wapenimpuls van de zes asrobot van de de Vezellaser de Schoonmakende Machine die modelleren KY-lc-fb200r-R06 is

Citaat
S.N Beschrijving Foto Qty. Eenheid
1 Robotimpuls
De schoonmakende machine 200W van de vezellaser
KY-lc200r-R06
1 REEKS
2 De totale FOB- Prijs van China
3 Voorwaarden:
levertijd: 30 dagen op ontvangst van 100%-betaling door T/T.
Betalingstermijnen: 50% storting door T/T, 50%-saldobetaling door T/T vóór levering van fabriek.
Waarborgtermijn: Wij waarborgen de goederen 12 maanden.
Geldigheidsduur: 10 dagen.
 
Het werk Principe

Is de laser schoonmakende machine een high-tech product het integreren laser, een computer, een automatische controle, en precisie een mechanische technologie. Het is de uiteindelijke fysieke drager van laser het schoonmaken technologie;
De laser schoonmakende machine gebruikt de fysieke en chemische reacties tussen laser en diverse die substanties (hoofdzakelijk als absorptie, bezinning en transmissie, naast breking, diffractie, interferentiepolarisatie, foto-elektrische effect en gasanalyse wordt vertoond, worden enz., die hoofdzakelijk lichte golfelektromagnetische velden en geladen deeltjes binnen de substantie de capaciteit van de oppervlakteontsmetting en de kenmerken van gemakkelijke transmissie en begeleiding van vezellaser zijn gevormd door de reactie tussen hen. De laserstraal die bepaalde kenmerken heeft en een goede interactie met de specifieke vuil/oppervlakteadhesielaag heeft zal aan specifiek de plaats worden geleid uitvoert hoog rendement het schoonmaken zonder duidelijk residu.
De laser reinigingsmethode is snel en veilig. Vergeleken met traditionele reinigingsmethodes zoals mechanisch en chemisch, heeft het zijn eigen voordelen in de drie belangrijkste indicatoren van efficiency, kosten en effect. Momenteel, met de laser lichtbron technologie van het productieproces en optisch, met de rijpheid en de ontwikkeling van het steunen van systemen zoals machines en controle, heeft dit materiaal in de markt van de proceslaser sinds 2017 geglanst, en vele nieuwe toepassingsscenario's zijn te voorschijn gekomen.
Bijvoorbeeld, bevlekt het schoonmaken van olie en roest bij de oppervlakte van mechanisch materiaal, het schoonmaken van passieve film op de oppervlakte van kringsraad, het schoonmaken van vormen, het schoonmaken van culturele overblijfselen/ambachten/de bouwoppervlakten, enz.
Tijdens de productie, beïnvloeden de opslag en zelfs het gebruik van moderne punten, het plakken tussen de oppervlaktegehechtheid van het werkstuk en het substraat de verschijning van het werkstuk en de verdere verwante processen (zoals lassen, het bespuiten, enz.). Soms worden de kwaliteit en de betrouwbaarheid van sommige componenten beïnvloed. Onder de norm, is het zeer noodzakelijk om externe te verwijderen kracht te gebruiken.
Ongeacht de gebruikte verwijderingsmethode, is het noodzakelijk die de hindernissen te verwijderen door de covalente band/dubbele dipool/capillaire actie/waterstofband/adsorptiekracht/elektrostatische kracht van het substraat en de gehechtheid worden veroorzaakt.
wegens de complexe samenstelling en de structuur van de oppervlaktegehechtheid, is het mechanisme van laser het schoonmaken verschillend.

In het algemeen, zijn er hoofdzakelijk verscheidene theoretische modellen zoals phosgenation, lichte afschilfering en lichte trilling. De lichte trilling is één van de typischere.

Laser het schoonmaken kan ook als volgt worden beschreven:
Gebruik snel en geconcentreerde impulsen (met hoge frekwentie en high-energy) om de oppervlakte van het werkstuk met grote bevoegdheid te beïnvloeden om zich het residu te laten verdampen en vluchtig te maken, of ogenblikkelijk hitte en uit te breiden om de adsorptiekracht van de oppervlakte te overwinnen aan deeltjes, en het te maken van de oppervlakte van het voorwerp losmaken, daardoor het bereiken het schoonmaken doel.
Het proces is als volgt:
De laserstraal in de laser wordt geproduceerd wordt door de adhesielaag op de oppervlakte van het te verwerken die werkstuk geabsorbeerd;
De absorptie van grote energie vormt een zeer expansief plasma (hoogst geïoniseerd onstabiel gas), dat drukgolven produceert;
De drukgolf veroorzaakt dat de adhesielaag om te barsten, te breken, los te maken, fragmenten te worden en worden verwerkt;
In dit proces, zijn de kenmerken van de lichte die impuls door de laser wordt geproduceerd gebaseerd op de photophysical die reactie door de interactie tussen de straal met hoge intensiteit, de kort-impulslaser, en de verontreinigingslaag wordt veroorzaakt (de laser wordt bestraald op het materiaal, en de materiële molecules zullen de lasermolecules absorberen.

De energieovergangen om moleculaire motie te vormen, die thermische energie produceert. Wanneer de materiële moleculaire thermische energie zich verzamelt om zijn gasvormingsdrempel te bereiken, breken de materiële molecules vanaf de originele positie, veroorzakend de moleculaire ketting om te breken, en definitief is het materiaal verdeeld in twee delen bij de positie van de laserabsorptie).

In het algemeen, wanneer er weinig verschil tussen het absorptieeffect van de gehechtheid en het substraat op het specifieke laserlicht is, kan de optische trillingsmethode worden gebruikt.
Specifieke één enkele impuls kan een bepaalde dikte van de verontreinigingslaag verwijderen, en een dikkere verontreinigingslaag vereist veelvoudige impulsen van laserstralen;
Tegelijkertijd, is het zeer belangrijk dat de energiedichtheid van de laserstraal lager is dan de vernietigingsdrempel van de grondstof, anders zullen de verschijning en de originele fysieke en chemische eigenschappen van de grondstof wegens de hoogst geconcentreerde energie van de vlekdistributie tijdens het het schoonmaken proces veranderen.
V Korte Inleiding van Materiaal
Dit materiaal gebruikt de met water gekoelde Q-switched gepulseerde vezellaser 200W van Wuhan Raycus, één van de representatieve merken van binnenlandse gepulseerde vezellasers, aangezien de lichtbron van het materiaal, en de externe optische wegstructuur een zes-as mechanisch wapen introduceren om de flexibiliteit en de stabiliteit van de laseroutput te verzekeren.
Het schoonmakende hoofd wordt vastgeklemd op het robotachtige wapen om de slechte nauwkeurigheid en de lage efficiency van handverrichting te compenseren, en kan verre verrichting realiseren en posities bereiken die moeilijk om door menselijke handen zijn te bereiken.
Deze machine kan het grootste deel van de dunne roestlaag efficiënt schoonmaken. Als de roestlaag lichtjes dikker is, kunt u het aantal aftasten verhogen om een beter het schoonmaken effect te verkrijgen wanneer de lopende begroting en de configuratie worden bevestigd.


 

Punt Parameters
Centrumgolflengte 1064z±5nm
Laser gemiddelde macht/van de outputmacht instabiliteit 200W/3%<>
De waaier van de machtsaanpassing 10-100% (regelbare Gradiënt)
Frequentie/impulsbreedte 10-50KHz/90-130ns
De diameter van de nadrukvlek 0.1mm
Maximum enige impulsenergie 10mJ
Het bereik van het robotwapen (maximum het werk straal) 1430mm
Herhaalbaarheid ±0.08mm
Maximumsnelheid 210°/s@J4
Aftastenbreedte 1080mm
het koelen methode Waterkoeling
Leveringsvoltage Eenfasige 220V±10%, 50/60Hz AC
De gehele consumptie van de machinemacht ≤5200W
Plaats het milieu Vlak, geen trilling, geen effect
Werkomgevingstemperatuur/vochtigheid 0ºC~40ºC/≤80%
Optische vezel gepantserde kabellengte ters (10 meters kunnen worden aangepast)
De robotachtige methode van de wapeninstallatie Grond, het hijsen
Materiaalgrootte 670mm*1100mm* elektrisch de controlekabinet van 1150mm@Laser
900*480* 1430mm@Robot-lichaam/met bodem; 700*450* elektrisch de controlekabinet van 700mm@Robot
Materiaalgewicht 150KG@Laser-deel; ≈ 450kg@Robot-deel


VI Verpakkingslijst

Sn Beschrijving Korte beschrijving van functie en configuratie Hoeveelheid/reeks
1 Robotimpuls
De schoonmakende machine 200W van de vezellaser
KY-lc200r-R06
1 het aangepaste kabinet van het bladmetaal 1
2 interne optische ytterbium-Gesmeerde gepulseerde de vezellaser van weg-Raycus 200W 10mJ nanoseconde, hoge energie en hoge uniformiteit, gemakkelijk te handhaven 1
3.1 de externe optische weg-schoonmakende speciale structuur van de laser hoofdhuisvesting 1
3.2 optische weg-interne componenten van het laserhoofd (lens/motor/aandrijving, enz.) 1
4.Industrial harder 1
5.Laser elektronisch controlesysteem 1
het systeem van de 6 asercontrole (met inbegrip van het schoonmaken van software en motiecontroleraad) 1
7 zes-as robotlichaam 1
8 het systeem van de robotcontrole (elektrisch controlekabinet + handbediende doos/software) en een deel van communicatie met laser 1
9 I/O input en uitvoerapparaten (touch screen en verwante controledelen, enz.) 1
10 andere noodzakelijke toebehoren 1
  1. Engels Handboek
1

 

Contactgegevens
Henan WadJay Machinery Co.Ltd

Tel.: 008613676965155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)