Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Henan WadJay Machinery Co.Ltd
Thuis

Henan WadJay Machinery Co.Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  De Machinesco. van Henanwadjay, Ltd.focuses op one-stop de dienstoplossingen voor de machines van de Metaalverwerking. De fabriek behandelt een gebied van 8.300 vierkante meters en heeft 252 werknemers, met inbegrip van 29 hogere ingenieurs en 56 technische personeel. Er zijn totale 2 grote workshops van de machines van de Metaalverwerking. Hoofdproducten: CNC werktuigmachines, die machine, CNC draaibank, CNC malenmachine, boring malenmachine, het hobbing machine, boormalenmachine onttrekken, die machine, Toestelshaper Planer, formers enz. inlassen van het Dakwerkbroodje.

  Het bedrijf heeft zijn eigen professioneel R&D-centrum en ontwerpteam, verantwoordelijk voor materiaaltekening en ononderbroken innovatie door technische moeilijkheden, onderzoek en ontwikkeling van nieuw materiaal te breken; de onafhankelijke eindigende afdeling en de elektronische afdeling zijn verantwoordelijk voor van het materiaalaluminium en staal de verwerking van de structuurhardware en ultrasone elektronische apparatenontwikkeling en machtsdistributie; het materiaal van de de lopende bandassemblage van de assemblageafdeling. De Wdjaymachines hebben altijd technologische innovatie als zijn belangrijke kracht aangehangen, en zijn R&D-team heeft onophoudelijk technische knelpunten overwonnen. De technische inhoud van sommige van zijn hoofdmateriaal is ver weg in de industrie.

   

  De machines van de Metaalverwerking hebben snelle verwerkingsefficiency en hoge precisie. Het heeft ISO9001 en internationale Ce-certificatie, verkregen en uitgevoerd naar alle delen van de wereld. Onder hen, omvat Azië Japan, Zuid-Korea, Singapore, Maleisië, Indonesië, Thailand, Vietnam, Laos, Filippijnen, Kambodja, Myanmar; Europa omvat Zweden, Noorwegen, IJsland, Denemarken, Litouwen, Rusland, de Oekraïne, Polen, Oostenrijk, Ierland, Nederland, België, Roemenië, Spanje, Portugal, Andorra, Italië; Afrika omvat de Soedan, Algerije, Kenia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Mauretanië; Amerika omvat Argentinië, de Verenigde Staten, Bolivië, Canada, Colombia, Chili, Cuba, Venezuela, El Salvador, Ecuador, Jamaïca, Mexico, en Peru.

   

  Henan WadJay Machinery Co.Ltd fabriek productielijn 0

  Werktuigmachinewinkel

   

  Henan WadJay Machinery Co.Ltd fabriek productielijn 1

  Wals het vormen van machineworkshop koud

 • OEM / ODM

  Wij kunnen OEM/ODM voor draaibanken verstrekken, boringsmachines, malenmachines, boring machines, planers, die machines, zaagmachines, malende machines, scherende machines, buigende machines, persen, ponsenmachines en ander mechanisch materiaal volgens uw vereisten groeven.

  Henan WadJay Machinery Co.Ltd fabriek productielijn 0

  Henan WadJay Machinery Co.Ltd fabriek productielijn 1

 • R & D

  Henan WadJay Machinery Co.Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Henan WadJay Machinery Co.Ltd

Tel.: 008613676965155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)