Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Henan WadJay Machinery Co.Ltd
Thuis

Henan WadJay Machinery Co.Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Henan WadJay Machinery Co.Ltd

1 2 3 4
Henan WadJay Machinery Co.Ltd Henan WadJay Machinery Co.Ltd Henan WadJay Machinery Co.Ltd Henan WadJay Machinery Co.Ltd
CNC draaibanken
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Wadley
Aantal werknemers : 100~30
Jaarlijkse omzet : 200-500
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

De Machinesco. van Henanwadjay, Ltd.focuses op one-stop de dienstoplossingen voor de machines van de Metaalverwerking. De fabrieksdekking
een gebied van 8.300 vierkante meters en heeft 252 werknemers, met inbegrip van 29 hogere ingenieurs en 56 technische personeel. Er zijn totale 2 grote workshops van de machines van de Metaalverwerking. Hoofdproducten: CNC werktuigmachines, die machine, CNC draaibank, CNC malenmachine, boring malenmachine, het hobbing machine, boormalenmachine onttrekken, die machine, Toestelshaper Planer, formers enz. inlassen van het Dakwerkbroodje.

China Henan WadJay Machinery Co.Ltd Bedrijfsprofiel 0

Het bedrijf heeft zijn eigen professionalR&Dcentrum en ontwerpteam, verantwoordelijk voor materiaal trekkend andcontinuous innovatie aan onderbreking door technische moeilijkheden, onderzoek en ontwikkeling van nieuw materiaal; de onafhankelijke eindigende afdeling en de elektronische afdeling zijn verantwoordelijk voor van het materiaalaluminium en staal de verwerking van de structuurhardware en ultrasone elektronische apparatenontwikkeling en machtsdistributie; het materiaal van de de lopende bandassemblage van de assemblageafdeling. De Wadleymachines hebben altijd technologische innovatie als zijn belangrijke kracht aangehangen, en zijn
R&D-het team heeft onophoudelijk technische knelpunten overwonnen. De technische inhoud van sommige van zijn hoofdmateriaal is ver weg in de industrie.

China Henan WadJay Machinery Co.Ltd Bedrijfsprofiel 1

De machines van de Metaalverwerking hebben snelle verwerkingsefficiency en hoge precisie. Het heeft ISO9001 en internationale Ce-certificatie, verkregen en uitgevoerd naar alle delen van de wereld. Onder hen, omvat Azië Japan, Zuid-Korea, Singapore, Maleisië, Indonesië, Thailand, Vietnam, Laos, Filippijnen, Kambodja, Myanmar; Europa omvat Zweden, Noorwegen, IJsland, Denemarken, Litouwen, Rusland, de Oekraïne, Polen, Oostenrijk, Ierland, Nederland, België, Roemenië, Spanje, Portugal, Andorra, Italië; Afrika omvat de Soedan, Algerije, Kenia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Mauretanië; Amerika omvat Argentinië, de Verenigde Staten, Bolivië, Canada, Colombia, Chili, Cuba, Venezuela, El Salvador, Ecuador, Jamaïca, Mexico, andPeru.

China Henan WadJay Machinery Co.Ltd Bedrijfsprofiel 2

Wij voorzien kostenloos altijd klanten van uitvoerige productie planningsregelingen, evenals de uitvoerige pre-sales technische begeleiding en van de naverkooptechnische ondersteuning diensten; bied klanten de producten van uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen, snelle levering en de enthousiaste diensten aan om de markt te winnen.

China Henan WadJay Machinery Co.Ltd Bedrijfsprofiel 3

Wij beloven plechtig: Al machines en het materiaal zijn gewaarborgd voor één jaar en van de het levenstijd onderhoud. Verleen vrij technisch overleg en andere daarmee verband houdende onderhoudsdiensten. Het bedrijf kan professionele ingenieurs en technisch personeel schikken om de installatie en het opdragen in de plaats van de gebruiker te leiden.

China Henan WadJay Machinery Co.Ltd Bedrijfsprofiel 4

Welkom vrienden van over de hele wereld om te bezoeken, en oprecht ernaar uitziend met u samen te werken!

Contactgegevens
Henan WadJay Machinery Co.Ltd

Tel.: 008613676965155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)